مینو محرز روز شنبه در یک نشست مجازی اظهار داشت: طب سنتی هم باید مطالعات علمی در حوزه درمان را انجام دهد و بعد اثر ضدویروسی گیاهان دارویی را ارائه کند.

فقط با جریمه متخلفان بهداشتی می‌توان این بیماری را کنترل کرد، همان طور که سایر کشورهایی که موفق به کنترل ویروس شده‌اند. اما هنوز باور نکرده‌ایم این ویروس حالا حالاها با ما خواهد بود و معلوم نیست چند سال دیگر کرونا باشد.

عدم اثربخشی داروی «رمدسیویر» در بهبود کرونا که ثابت هم شده است، در حال حاضر برای بیماران بستری، فقط کورتون و ضدانعقاد باید استفاده شود و هیچ داروی دیگری نداریم که اثربخشی آنها برای بهبود بیماران کرونایی ثابت شده باشد.

انجام تست، تشخیص و ایزوله بیماران برای کنترل کرونا بسیار اهمیت دارد و اوایل که این بیماری وارد کشور شده بود، امکان تست خیلی کم بود. شاید آن اوایل شیوع کرونا، همه درگیر آنفلوآنزا بودیم و چون تست نداشتیم، نمی‌دانستیم کرونا هست.

کرونا بیشتر از محل کار، در خانواده‌ها منتقل می‌شود

درحال حاضر پیشگیری از درمان عقب افتاده است، وقتی یک بیماری عفونی اپیدمی می‌شود، همیشه پیشگیری را مقدم بر درمان می‌دانیم و اکنون ویروس کرونا از خانواده‌ها بیشتر منتقل می‌شود تا از محل کار؛ بنابراین باید بیشتر به پروتکل‌های بهداشتی در خانواده‌ها توجه داشت.

از دست دادن بویایی و چشایی علامت قطعی ابتلا به کرونا

محرز در پاسخ به این سئوال که ویروس کرونا با کدام علائم ظاهر می‌شود، گفت: این بیماری همه علائم را دارد، اما وقتی با علائم بویایی و چشایی مواجه می‌شویم، کرونا گرفته‌ایم و مشکل بزرگ ما این است که بیمار در ابتدا علائم کم دارد و در خانه تحت درمان قرار می‌گیرند اما در هفته دوم بیماری، شرایط بیمار سخت می‌شود. باید خیلی دقت کنیم که هر بیماری در خانه تحت درمان نباشد و از همان ابتدا در بیمارستان بستری شود.

خطر ابتلا به سرطان با سی تی اسکن‌های بی‌مورد

 انجام سی تی اسکن‌های برای تشخیص کرونا، بی مورد است، با این وضعیت، در آینده با سیل سرطان پستان در زنان و مردان مواجه خواهیم شد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه و سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس دچار بیماری خفیف می‌شوند.

  • منبع خبر : گاهان‌نیوز