گاهاننیوز، هر خرما ۲۰کالری و ۲.۸میلیگرم کلسیم و ۵گرم کربوهیدرات،۱۶۷ میلیگرم پتاسیم و حاوی منیزیم، سلنیم، فیبر،مس، منگنز، آهن، ویتامینC،K،A،D،غنی از آنتیاکسیدانها و تاننها است.
فیبر خرما سطح قند خون را تثبیت و برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.
آنتی اکسیدانهای خرما با حذف کلسترول از سلول های عروقی به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی کمک میکند.
منیزیم و کلسیم آن برای حفظ سلامت استخوانها و جلوگیری از بیماریهای مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.
تاننها از آسیب سلولی جلوگیری و در برابر التهاب محافظت میکنند.
ویتامینK خرما انعقادکننده خون و به سوخت و ساز بدن کمک میکند.
پتاسیم ومنیزیم این میوه عضلات قلب و عروق خونی را آرام میکند و باعث کاهش فشارخون میشود.
قندهای طبیعی خرما،سقز، فروکتوز و گلوکز باعث تقویت انرژی میشوند.
حاوی ویتامینCوD است که بر روی الاستیک پوست کار میکند و خاصیت ضدپیری دارد.
خرما غنی از آهن است که باعث افزایش گردش خون به پوست و افزایش رشد مو میشود.
- منبع خبر : گاهاننیوز
Sunday, 8 December , 2024