گاهان نیوز، چای حاوی کلسیم، منیزیم،سدیم، پتاسیم، پیگمانهای فلاونیک، تانن، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل و کافئین است.
فلاون چای ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش و به سلامت قلب کمک میکند.
سبب کاهش ابتلا به سرطان های تخمدان، پوست و معده می شود.
کاهش خطر دیابت نوع۲ و بدن را نسبت به انسلولین حساستر میکند.
آنتیاکسیدانهای چای به بازیابی سلول کمک و با خواص ضدباکتری ایمنی را افزایش میدهد.
چای تراکم استخوانها را حفظ و جایگزینی برای کلسیم است.
پلی فنولهای چای یک پری بیوتیک است و به سلامت روده و کاهش زخم معده کمک میکند.
از چاقی ناشی از التهاب جلوگیری کرده و سبب کاهش وزن می شود.
کافئین چای به عملکرد ریه و کاهش آسم کمک میکند.
هورمونهای استرس را کاهش، اعصاب را آرام و با آلزایمر مقابله کرده.
فلورید چای از دندان محافظت میکند.
به کاهش کلسترول بد، فشارخون و استرس کمک کرده و شادی را بالا میبرد.
آنتیاکسیدانها و پلی فنولهای چای ضدچروک و کلاژن ساز و سبب رشد مو و درخشندگی آن میشود.
- منبع خبر : گاهان نیوز
Sunday, 8 December , 2024