چندهزارساله تازه دم

گاهان‌ نیوز، چای حاوی کلسیم، منیزیم،سدیم، پتاسیم، پیگمان‌های فلاونیک، تانن، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل و کافئین است.

فلاون چای ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش و به سلامت قلب کمک می‌کند.

سبب کاهش ابتلا به سرطان های تخمدان، پوست و معده می شود.

کاهش خطر دیابت نوع۲ و بدن را نسبت به انسلولین حساس‌تر می‌کند.

آنتی‌اکسیدان‌های چای به بازیابی سلول کمک و با خواص ضدباکتری ایمنی را افزایش می‌دهد.

چای تراکم استخوان‌ها را حفظ و جایگزینی برای کلسیم است.

پلی فنول‌های چای یک پری بیوتیک است و به سلامت روده و کاهش زخم معده کمک می‌کند.

از چاقی ناشی از التهاب جلوگیری کرده و سبب کاهش وزن می شود.

کافئین چای به عملکرد ریه و کاهش آسم کمک می‌کند.

هورمون‌های استرس را کاهش، اعصاب را آرام و با آلزایمر مقابله کرده.

فلورید چای از دندان محافظت می‌کند.

به کاهش کلسترول بد، فشارخون و استرس کمک کرده و شادی را بالا می‌برد.

آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی فنول‌های چای ضدچروک و کلاژن ساز و سبب رشد مو و درخشندگی آن می‌شود.

  • منبع خبر : گاهان‌ نیوز